Mangler du hjælp til dine kontormøbler?

Kontorindretning til privat og erhverv

Mangler du inspiration til indretning og møblering af dit kontor? Er det dit private kontor, eller er det erhverv? Så har vi et stort udbud af løsninger med kontormøbler klar til dig. Hos Papirgården Grenaa er vi eksperter i at sammensætte innovative, flotte og praktiske kontorløsninger til både erhverv og private. Kontoret er maskinrummet, og det er her, det hårde arbejde og de mange timer ligger, og det er her, de gode ideer skal føres ud i livet. Derfor er det vigtigt, at kontoret lever op til alle praktiske krav, og at kontoret er indbydende og behageligt at opholde sig i.

Et bredt udvalg af kontormøbler til alle erhverv

Vi har et stort udvalg af forskellige kontorløsninger, og det gælder alle kontormøbler som eksempelvis borde, stole og belysning. Du får produkterne, så de passer til dine individuelle ønsker og behov, og vi kommer gerne ud på adressen. Her kommer vi med brugbar rådgivning med hensyn til indretningen af kontoret. Vores medarbejdere har stor erfaring på området, og vi laver gode forslag med tegninger samt fornuftige priser.

Ring og hør mere om møbler til dit kontor

Hvis du befinder dig på Djursland, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores forretning i Grenaa. Her står vores engagerede og venlige personale klar til at tage imod dig, så du kan få svar på dine spørgsmål. Samtidig giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud. Ellers fanges vi på telefon 86 32 11 11, eller du kan skrive en mail til mail@pgg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klik her for at se nogle eksempler på kontorindretninger vi har lavet hos nogle af vores kunder.

Kontormøbler indretning

Dine Kontaktpersoner

Kontormøbel sælger Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen

Salg af Møbler / Afdelingschef

Tlf. 22 60 59 25

Kontormøbel sælger Jesper Rasmussen

Dan Bjerre

Salg af Møbler

Tlf. 22 60 59 30