Papirgården Grenaa

Vi har betjent Djursland i over 60 år med kontorartikler, møbler, elektronik, emballage, rengøring, catering & fest & hobby artikler. Vi kan klare næsten alt – det vi ikke har på lager, skaffer vi hjem. Alle kunder får en professionel og ærlig betjening. Som kunde hos Papirgården A/S, Grenaa får man bragt sin bestilling direkte til døren på hele Djursland på faste vareturer. Derudover har vi en samarbejdsaftale med GLS, der sikrer at vi kan levere til hele landet fra dag til dag. Vi har mulighed for E-handel på vores webbutik, hvor du også kan handle uden at være registreret. Har du brug for hjælp til oprettelse af konto, kan du kontakte os. Du kan også se vores katalog online: Alt til kontoret.

Kort sagt: Vi vil gerne med på råd, og sidder klar og venter på din henvendelse.

Papirgården – en del af Kontor Syd

Kontor Syd er en danskejet moderne kontorforsyning med rødder i det Sønderjyske, som gennem årene har vokset sig større – både geografisk og online. Kontor Syd dækker bredt geografisk samtidig med en stærk online tilstedeværelse. Kontor Syd leverer dagligt kontorartikler, møbler og IT til både private, virksomheder og det offentlige overalt i Danmark.

Kontor Syds mission er at skabe den optimale arbejdsplads – både for vores kunder og for vores medarbejdere. Dette gør vi gennem kreative løsninger med fokus på den enkeltes behov og med baggrund i vores unikke og brede sortiment. Vi udviser handlekraft og yder vores bedste i enhver situation. Vi gør os attraktive som samarbejdspartner og som en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde går hånd i hånd med effektivitet og resultater.

Se mere her: kontorsyd.dk

Personale

Se mere

 P